Брауні з солоною карамеллю

Інгредієнти

  • Шоколад 150 г
  • Яйця 2 шт.
  • Вершкове масло 170 г
  • Цукор 150 г
  • Борошно 70 г

Для солоної карамелі:

  • Вершки 30% 80 г
  • Цукор 80 г
  • Сіль 2 г

Приготування

Для брауні: Шоколад і масло розтопити на водяній бані. Яйця взбити з цукром, далі з’єднати із вершково-шоколадною сумішшю, в останню чергу вмішати борошно. За бажанням можна додати вишню, попередньо заморожену і присипану крохмалем. Випікати в духовій шафі при 170°С градусах 30-40 хвилин.

 

Для солоної карамелі: Цукор карамелізувати в сотейнику без води на середньому вогні. Вершки прогріти в окремій посудині, потім ввести в карамель і додати сіль. В разі виникнення грудочок в карамелі залишити на повільному вогні до повного розчинення цукру.