Рецепт Хінкалі
Інгредієнти
Тісто:
- Борошно 1 кг
- Вода 400 г
- Сіль 10 г
- Масло вершкове 30 г
- Олія Олейна Традиційна 30 г
Начинка:
- Яловичина 1 кг
- Вода/чай 800 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Кіпза 50 г
- Вершкове масло
- Чорний перець 5 г
Приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти, добре вимішати та дати тісту настоятися. Мінімум 30 хвилин.
Фарш:
- Яловичину пропускаємо через м’ясорубку, бажано на велику сітку.
- У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, воду або чай, спеції, кінзу і добре вимішуємо. Розкатуємо тісто, вирізаємо кружечки.
- У центр кладемо фарш, приблизно 40г і трохи вершкового масла. Внахлест збираємо краї тіста, мінімум 10-12 нахлестів. Стискаємо верх і відриваємо хвостики.
- Варимо у підсоленій воді 5 хвилин. При подачі рясно посипаємо свіжо меленим чорним перцем.