Рецепт Хінкалі

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно 1 кг
  • Вода 400 г
  • Сіль 10 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Олія Олейна Традиційна 30 г

Начинка:

  • Яловичина 1 кг
  • Вода/чай 800 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Кіпза 50 г
  • Вершкове масло
  • Чорний перець 5 г

Олія для приготування

Приготування

Тісто:

  1. Змішати всі компоненти, добре вимішати та дати тісту настоятися. Мінімум 30 хвилин.

Фарш:

  1. Яловичину пропускаємо через м’ясорубку, бажано на велику сітку.
  2. У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, воду або чай, спеції, кінзу і добре вимішуємо. Розкатуємо тісто, вирізаємо кружечки.
  3. У центр кладемо фарш, приблизно 40г і трохи вершкового масла. Внахлест збираємо краї тіста, мінімум 10-12 нахлестів. Стискаємо верх і відриваємо хвостики.
  4. Варимо у підсоленій воді 5 хвилин. При подачі рясно посипаємо свіжо меленим чорним перцем.