Крафін

Інгредієнти

Тісто:

  • Молоко 130 г
  • Дріжджі 20 г
  • Цукор 60 г
  • Жовтки 3 шт.
  • Вершкове масло 40 г
  • Олія “Олейна Традиційна” 40 г
  • Борошно 300 г

Начинка:

  • Вершкове масло 40 г
  • Родзинки 30-40 г
  • Кориця 5 г

Олія для приготування

Приготування

Тісто:

  1. Всі рідини мають бути холодними. Вершкове масло кімнатної температури.
  2. В молоці розчиняємо свіжі дріжджі, далі додаємо всі інгредієнти і відправляємо в комбайн для замісу. Тісто вимішується 15-20 хвилин на мінімальній швидкості, поки не збереться на гачок.
  3. Накриваємо тісто (не в контакт) плівкою і залишаємо підходити (80-90 хвилин) при кімнатній температурі. Тісто має збільшитись в 2 рази.
  4. Готове тісто викладаємо на поверхню, змащену олією, розтягуємо в прямокутник, або квадрат товщиною 4-5 мм. Змащуємо вершковим маслом, посипаємо цукром, родзинками та корицею і скручуємо в рулет.
  5. Після рулет розрізаємо навпіл вздовж, скручуємо в равлик, викладаємо в форму і відправляємо на розстійку на 80-90 хвилин.
  6. Випікаємо при t – 170°С, час – 45 – 55 хвилин, режим – конвекція.

Начинка:

  1. Масло попередньо дістати з холодильника, щоб воно було розм’якшеним.
  2. Корицю та родзинки додати у вершкове масло.
  3. Масу добре перемішати.