Салат «Цезар» з куркою Sous-vide
Інгредієнти
- Айсберг 1 шт.
- Сухарики 50 г
- Сир пармезан 20 г
- Шинка/бекон 50 г
- Куряче філе 100 г
- Томат чері 50 г
Для соусу Цезар:
- Яєчний жовток 1 шт.
- Соус Ворчестер 1 ст. л
- Оливкова олія 200 г
- Гірчиця 1 ст. л
- Пармезан 10 г
- Часник 1 зубчик
- Філе анчоуса/шпрот 1 шт.
- Сіль/цукор/вино за смаком
Приготування
- Для соусу:
У блендері перебиваємо філе риби, додаємо жовток, гірчицю, соус Ворчестер, сіль, перець, сир та часник до однорідної маси. Потім на невеликій швидкості вливаємо охолоджену олію. Перші 10 – 20гр дуже повільно, потім просто тонким струмком.
- Куряче філе:
Маринуємо в білому вині, солі, перці. Готуйте в сувіді 30 хвилин при 70 градусах.
- Салат рвемо на невеликі частини, шинку нарізаємо кубиком і обсмажуємо до хрумкого стану, пармезан нарізаємо пластівцями. Усі інгредієнти салату змішуємо із соусом і красиво викладаємо на тарілку.