Салат «Цезар» з куркою Sous-vide

Інгредієнти

  • Айсберг 1 шт.
  • Сухарики 50 г
  • Сир пармезан 20 г
  • Шинка/бекон 50 г
  • Куряче філе 100 г
  • Томат чері 50 г

Для соусу Цезар:

  • Яєчний жовток 1 шт.
  • Соус Ворчестер 1 ст. л
  • Оливкова олія 200 г
  • Гірчиця 1 ст. л
  • Пармезан 10 г
  • Часник 1 зубчик
  • Філе анчоуса/шпрот 1 шт.
  • Сіль/цукор/вино за смаком

Приготування

  1. Для соусу:
    У блендері перебиваємо філе риби, додаємо жовток, гірчицю, соус Ворчестер, сіль, перець, сир та часник до однорідної маси. Потім на невеликій швидкості вливаємо охолоджену олію. Перші 10 – 20гр дуже повільно, потім просто тонким струмком.
  2. Куряче філе:
    Маринуємо в білому вині, солі, перці. Готуйте в сувіді 30 хвилин при 70 градусах.
  3. Салат рвемо на невеликі частини, шинку нарізаємо кубиком і обсмажуємо до хрумкого стану, пармезан нарізаємо пластівцями. Усі інгредієнти салату змішуємо із соусом і красиво викладаємо на тарілку.