WOK з локшиною удон

Інгредієнти

Для маринада:

  • соєвий соус
  • приправа 13 спецій
  • крохмаль

Для WOK:

  • локшина удон 40 г
  • м’ясо 100 г
  • овочі на вибір 150 г
  • часник 5 г
  • імбир 5 г
  • соєвий соус
  • крохмаль 5-7 г
  • цибуля-порей 20 г

Приготування

  1. М’ясо нарізати тонкими слайсами, замаринувати в спеціях, присипати крохмалем і обсмажити 20 секунд у великій кількості добре розпеченої олії. (У домаш-ній версії можна використовувати антипригарну сковорідку та 50гр рослинної олії).
  2. Удон покласти в киплячу воду, варити 4-6 хвилин, зцідити від води і відставити.
  3. Овочі (будь-які: морква, перець болгарський, кабачок, броколі, цвітна капуста і т.д) нарізати соломкою або товстішими брусочками.
  4. У Воку розігріти невелику кількість олії і спершу обсмажити кілька секунд часник з імбиром (стежте, щоб не згоріло), потім додайте всі овочі і на великому вогні, помішуючи безперервно смажте 1-2 хвилини, потім додайте 100-120гр води і спеції для соусу ( повинен бути насичений смак) і затягніть соус до бажа-ної консистенції розведеним у воді крохмалем.
  5. Додайте в затягнутий вок готовий удон і м’ясо, порізаний порей і подавайте.