WOK з локшиною удон
Інгредієнти
Для маринада:
- соєвий соус
- приправа 13 спецій
- крохмаль
Для WOK:
- локшина удон 40 г
- м’ясо 100 г
- овочі на вибір 150 г
- часник 5 г
- імбир 5 г
- соєвий соус
- крохмаль 5-7 г
- цибуля-порей 20 г
Приготування
- М’ясо нарізати тонкими слайсами, замаринувати в спеціях, присипати крохмалем і обсмажити 20 секунд у великій кількості добре розпеченої олії. (У домаш-ній версії можна використовувати антипригарну сковорідку та 50гр рослинної олії).
- Удон покласти в киплячу воду, варити 4-6 хвилин, зцідити від води і відставити.
- Овочі (будь-які: морква, перець болгарський, кабачок, броколі, цвітна капуста і т.д) нарізати соломкою або товстішими брусочками.
- У Воку розігріти невелику кількість олії і спершу обсмажити кілька секунд часник з імбиром (стежте, щоб не згоріло), потім додайте всі овочі і на великому вогні, помішуючи безперервно смажте 1-2 хвилини, потім додайте 100-120гр води і спеції для соусу ( повинен бути насичений смак) і затягніть соус до бажа-ної консистенції розведеним у воді крохмалем.
- Додайте в затягнутий вок готовий удон і м’ясо, порізаний порей і подавайте.