12.07.2025
12 липня 2025 року в рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» відбувся ще один яскравий кулінарний майстер-клас для підопічних благодійного фонду «Діти Героїв».
Разом з професійними шеф-кухарями Кулінарної Школи Євгена Чернухи юні кулінари вирушили у гастрономічну мандрівку до Франції та США та освоїли приготування двох особливих страв. Цього разу учасники майстер-класу готували ароматне м’ясо по-бургундськи та легендарний десерт «Червоний оксамит», який кожен учасник прикрасив власноруч.
Під час заняття юні кухарі вчилися працювати з м’ясом та тістом, дізнавалися тонкощі приготування вишуканих страв і відкривали для себе нові кулінарні горизонти. А головне — отримали море позитиву, підтримки й натхнення.
Проєкт «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» триває вже понад рік і має на меті не лише навчати дітей корисним навичкам, а й дарувати їм емоційну підтримку, відчуття стабільності й тепла.
Як це відбувалося – дивіться у нашому фотозвіті.