Матеріали для ЗМІ
«Олейна» запускає нову лінійку олій З ТРАВАМИ

04.12.2023

Прес-реліз

В грудні цього року відомий український бренд «Олейна», який належить міжнародній компанії Bunge, презентує нову лінійку ароматних олій - «Олейна» З ТРАВАМИ. В неї входять одразу декілька смаків: - томат, часник, базилік; - часник, базилік; - перець чилі, базилік, томати; - базилік, орегано, розмарин, відомий ще як «Трави Провансу».
ТМ «Олейна» успішно пройшла процедуру нагляду за екологічно сертифікованими оліями

29.09.2023

Прес-реліз

Продукція ТМ "Олейна", що виготовляється Дніпропетровським олійноекстракційним заводом, що входить до міжнародного концерну Bunge, успішно пройшла процедуру щорічного нагляду, підтвердивши чинність екологічного сертифікату №UA.08.002.382 та право наносити знак «Зелений журавлик».
«Олейна» долучилася до проєктів допомоги БФ Надії Вовк «Берегиня»

29.09.2023

Прес-реліз

ТМ «Олейна», як соціально відповідальний бренд, з початку повномасштабного вторгнення допомагає тим, хто найбільше цього потребує. 30 червня 2023 року спільно з Благодійним Фондом Надії Вовк «Берегиня» бренд розпочав нову гуманітарну місію в м.Ізюм. Саме в цей день волонтери фонду передали харчові набори мешканцям міста Ізюм, яке повертається до життя.
«Олейна» у партнерстві з Восток SOS долучилася до передачі гуманітарних наборів на Херсонщину

06.07.2023

Прес-реліз

Завдяки благодійним внескам компанії Bunge (виробника «ОЛЕЙНА» в Україні) команда благодійного фонду Восток SOS передала більше 2 500 продуктових наборів постраждалим внаслідок екологічної катастрофи на Каховській ГЕС.
«Олейна» долучилася до формування гуманітарних наборів для сімей з прифронтових регіонів

05.07.2023

Прес-реліз

3000 сімей з прифронтових регіонів Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей отримали предмети першої необхідності та їжу, що не потребує довготривалого приготування, в квітні-травні 2023 року. Ці гуманітарні набори були створені Благодійним Фондом «Восток SОS» за кошти, які пожертвувала Bunge, – компанія виробник продукції «Олейна» в Україні.
«Олейна» виступила партнером конкурсу «Клімат для наших дітей»

23.06.2023

Прес-реліз

Бренд «Олейна» виступила партнером проведення загальнонаціонального конкурсу для вчителів початкових класів «Клімат для наших дітей». В ході цього конкурсу вчителі з усіх регіонів України надіслали 124 роботи з авторськими методиками викладання екологічної обізнаності у дітей молодшої школи.
Великодній спецпроєкт «Олейна» у партнерстві з  ELLE.ua

22.06.2023

Прес-реліз

Смачні паски, затишна сімейна атмосфера та великодній стіл – важливі атрибути Свята. В Україні з давніх-давен підготовка до Великодня вважалася таїнством, і до процесу підходили дуже трепетно. Ми підготували для вас колекцію сучасних, традиційних, і навіть європейських рецептів пасок і соусів до великоднього столу, аби ви могли здивувати і порадувати близьких.
Весняний спецпроєкт «Олейна» у партнерстві з NV.ua - «Святкові смаки: від Великодня до барбекю»

22.06.2023

Прес-реліз

Бренд «Олейна» спільно з провідним українським медіа New Voice підготували серію публікацій до весняних свят, аби нагадати, що життя продовжується попри всі складнощі і надихнути читачів створити атмосферу домашнього свята та поділитись теплом з близькими. В проєкт увійшли три статті з тематичними рецептами та порадами для натхнення і створення святкового столу та зустрічей з близькими – отже, надихайтесь та готуйте з нами.
«Олейна» продовжує співпрацю з благодійною організацією «Восток SOS» в 2023 році

12.04.2023

Прес-реліз

З початку повномасштабного вторгнення бренд «Олейна»  активно залучений у надання допомоги тим, хто її потребує якнайбільше. Зокрема, з травня 2022 року, завдяки підтримці компанії Бунге, виробника продукції під ТМ «Олейна» в Україні,  Благодійній Організації «Благодійний фонд Восток SOS» вдалось реалізувати цілу низку соціальних проєктів. Зокрема було передано великий обсяг гуманітарної допомоги в деокуповані регіони України, а також громадам, де є велика кількість внутрішньо переміщених осіб.