22.06.2025
22 червня в рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю» відбувся яскравий кулінарний майстер-клас для юних кулінарів.
Цього разу діти – підопічні фонду «Діти Героїв» – вирушили у захопливу кулінарну подорож до країни гір, гостинності та пряних ароматів. У меню були грузинські смаколики, що надихали на творчість: хінкалі та овочевий салат з горіховим соусом.
Під час майстер-класу діти дізналися, як працювати з тістом, формувати хінкалі та створювати смачні поєднання овочів і горіхів. А головне — отримали багато позитиву, практичних навичок та нових вражень!
Захід відбувся у затишному приміщенні Школи Євгена Чернухи.
Літо зі смаком триває разом з Олейна — ми продовжуємо дарувати дітям натхнення, тепло і любов через кулінарні пригоди!