03.08.2025
3 серпня в кулінарній школі Євгена Чернухи відбувся ще один теплий і натхненний майстер-клас у межах проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю». Цього разу до нашої кулінарної родини приєдналися як нові учасники-підопічні фонду «Діти Героїв», так і вже знайомі нам діти.
Разом із Андрієм Рибаченко, професійним шеф-кухарем Кулінарної Школи Євгена Чернухи, діти готували вітелло тонато — ніжну та ароматну телятину в соусі за традиційним рецептом з північної Італії, та орандж полента кейк — яскравий апельсиновий десерт, який закохує з першого шматочка.
Майстер клас пройшов в дружній атмосфері – діти із задоволенням вчились новому та насолоджувались процесом.
Гортай карусель фото, якщо хочеш побачити, як це було.