Бренд «Олейна» розпочинає проєкт «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю»

06.06.2024

Прес-реліз

Завантажити

ТМ «Олейна» анонсувала початок нового соціального проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю». Ініціатива реалізується у співпраці з Благодійною Організацією «Благодійний фонд Діти Героїв». Проєкт триває з 1 травня 2024 по 31 грудня 2024 (включно) і передбачає одразу декілька напрямків: щомісячне перерахування Фонду благодійної допомоги на забезпечення нагальних потреб його підопічних та серію майстер-класів з професійними шеф-кухарами. Перший майстер-клас відбувся 1 червня 2024.

«Олейна» – бренд, який вже понад 25 років допомагає українцям готувати з любов’ю. Піклуючись про дітей, ми будуємо майбутнє сьогодні. Я щиро вірю в те, що вміння готувати – це не тільки базова навичка, яка допоможе піклуватися про себе і своїх близьких, а й можливість впоратися зі стресом через творчість, адже приготування їжі може бути цілющим та надихаючим процесом. Окрім того, дружнє спілкування з однолітками і професійними кухарами під час майстер-класів може допомогти знайти себе, переключитись і отримати цінний  досвід», – коментує Євгенія Роїк, маркетинг менеджер ТМ «Олейна».

«Ми щиро вдячні нашому партнеру ТМ «Олейна» за ініціативу в проведенні серії майстер-класів для наших підопічних дітей в рамках проєкту «Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю». Ми сподіваємось, що ця програма стане важливою підтримкою для юних українців в сучасних реаліях. Для дітей, які втратили одного або обох батьків, вкрай важливо відчувати турботу та підтримку»,каже Тетяна Новицька, СЕО БФ «Діти Героїв». 

В основі кожного майстер-класу – актуальність та сезонність страв. Зокрема, влітку майстер класи присвячені стравам з використанням зелені, свіжих овочів, ягід та фруктів. Так, 1 червня у просторі кухні Miele (Київ) відбувся перший майстер-клас від зіркового шеф-кухаря, Ольги Рябенко, на якому готували піцу-галету, салат з яблуком та сирними кульками, морозиво-сорбет з полуницею. «Лише кухар може додати душі до кожного рецепту. Кожна страва вийде неодмінно смачною, якщо готувати з любов’ю, – і в цьому сьогодні переконалися юні кухарі – учасники майстер-класу», – зазначила Ольга.

Назад