22.06.2023
Прес-реліз
Смачні паски, затишна сімейна атмосфера та великодній стіл – важливі атрибути Свята. В Україні з давніх-давен підготовка до Великодня вважалася таїнством, і до процесу підходили дуже трепетно. Ми підготували для вас колекцію сучасних, традиційних, і навіть європейських рецептів пасок і соусів до великоднього столу, аби ви могли здивувати і порадувати близьких. Стаття повністю
1. Ми зібрали для Вас колекцію з сучасних і традиційних рецептів Пасок. Стаття повністю
2. Відома українська блогерка, кондитер та фіналістка Мастер Щеф Ліза Глінська поділилась 8 лайфхаками до випікання пасок та рецептом неймовірно смачного Панетоне (аналог нашої паски на італійський манер). Стаття повністю
3. Добірка рецептів 6 соусів, які перетворять ваші страви на кулінарні шедеври, стане в нагоді до будь -якого столу. Стаття повністю
4. Раціональне ставлення до залишків їжі наразі є трендом не тільки в Україні, а й у світі. В цьому матеріалі ви знайдете 5 оригінальних та смачних рецептів для приготування страв із зачерствілої паски. Стаття повністю
Олейна, готуємо з любов’ю.
Назад