Абрикосовий кисло-солодкий соус
Інгредієнти
- Нектарин (персики або абрикоси) — 500 г
- Цукор — 300 г
- Часник — 3 зубці
- Імбир — 1 ч.л
- Олія “Олейна Традиційна” — 1 ст.л
- Соєвий соус — 2 ст.л
- Яблучний оцет — 1,5 ст.л
- Томатний соус — 3 ст.л
- Гострий перець — 1 шт
- Солодкий перець — 1 шт
- Крохмаль — 1 ст.л
- Вода — 2 ст.л
Приготування
- Очистіть нектарини чи інші фрукти та перебийте з цукром, імбирем, часником та обома видами перцю за допомогою блендера.
- Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і варіть протягом 15 хвилин. Потім процідіть через сито.
- Змішайте крохмаль з водою та додайте до соусу, постійно помішуючи, поки він не загусне (до 5 хв).
- Зніміть з вогню та додайте соєвий соус, яблучний оцет, томатний соус, олію та варіть ще 1 хвилини.
Готуйте з любов’ю разом із Олейна, додаючи неповторний смак у кожну страву!