Ароматні помідори
Інгредієнти
- Помідори – 2,5 кг
- Солодкий перець – 3 шт
- Гострий перець – 1 шт (на смак)
- Часник – 1 шт
- Зелень (базилік, кріп, петрушка)
- Олія Олейна помідор-часник-базилік– 8 ст. л
Для розсолу:
- Вода –1 літр
- Сіль – 1 ст. л
- Цукор – 3 ст. л
- Оцет яблучний – 6-8 ст.л
Приготування
- Помідори середнього розміру розрізати навпіл. Великі – на 4 частини.
- Готуємо заправку: солодкий і гострий перець, часник та зелень перебиваємо в блендері. У кожну банку викладаємо по 2 ст. л заправки на дно.
- Інгредієнти для розсолу доводимо до кипіння.
- Помідори викладаємо в банки і заливаємо розсолом.
- Накриваємо банки кришками та стерилізуємо в каструлі протягом 10 хвилин.
- У кожну банку вливаємо по 2 ст. л ароматної олії Олейна помідор-часник-базилік.
- Щільно закриваємо кришки, перевертаємо до гори дном до повного охолодження.