Баклажани в кисло-солодкому соусі
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
*З цієї порції виходить 6 банок по 500 мл
Інгредієнти
- Баклажани – 2,5 кг
- Помідори – 1,5 кг
- Солодкий перець – 5 шт
- Перець чилі – 1 шт
- Морква – 3 шт
- Сіль – 1 ст.л
- Цукор – 250 г
- Яблучний оцет – 230 мл
- Олія “Олейна Традиційна” – 250 мл
- Часник – 100 г
Приготування
- Помідори і перець пропустити через м’ясорубку.
- Моркву натерти на крупну тертку.
- Додати сіль, цукор, яблучний оцет і олію. Все ретельно перемішати і варити 15 хв після закипання.
- Баклажани нарізати кружечками і залити водою на 30 хв.
- Викласти баклажани в соус і варити ще 20 хв.
- За 3 хв додати подрібнений часник.
- Скласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути догори дном і дати охолонути. Зберігати при кімнатній температурі.