Брускети з томатами, фетою та зеленню та тост з авокадо та яйцем

рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

Брускета з томатами, фетою та зеленню:

  • Тост з гречаного хліба
  • Томати чері
  • Фета
  • Ароматна олія «Олейна» з Травами томат, часник, базилік
  • Сіль

 
Тост з авокадо та яйцем:

  • Тост з чіабати
  • 1 авокадо
  • 1 л. лимонного соку
  • 2 відварених яйця
  • 2 ст.л. ароматної олії «Олейна» з Травами часник, базилік
  • Сіль
  • Зелена цибуля

Олія для приготування

Приготування

Брускета з томатами, фетою та зеленню:

  1. Томати розрізати навпіл та припустити на повільному вогні, в невеликій кількості олії.
  2. Викласти томати на тост з гречаного хліба, додати фету.

 

Тост з авокадо та яйцем:

  1. Розімʼяти авокадо виделкою або перебити блендером, додати лимонний сік, сіль, олію.
  2. Зібрати тост: хліб, паста з авокадо, яйця на тертці, трохи солі, зелена цибуля.