Cалат овочевий

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Цей салат заряджає енергією і зміцнює імунітет.

Інгредієнти

  • Капуста молода – 300 г
  • Буряк варений- 1 шт.
  • Огірок- 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Петрушка- пучок
  • Кріп- пучок
  • Кунжут чорний – 2 ст.л

Заправка:

  • Лляна олія Олейна – 70 мл
  • Цукор- 1 ч.л
  • Сіль- за смаком
  • Лимон- 1/2 шт.

Олія для приготування

Приготування

  1. Капусту нашинкувати максимально тонко.
  2. Натерти моркву, огірок та буряк.
  3. Подрібнити зелень та додати до овочів.
  4. Додати кунжут, сіль, цукор, лимонний сік та олію Олейна льняну. Такому салату вона додасть особливого смаку та користі.
  5. Все ретельно змішати.

 

Такий салат бюджетний та доступний. Виходить кольоровий і яскравий – виглядає апетитно та довго зберігається – чим довше настоюється, тим смачніший!