Cалат овочевий
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Цей салат заряджає енергією і зміцнює імунітет.
Інгредієнти
- Капуста молода – 300 г
- Буряк варений- 1 шт.
- Огірок- 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Петрушка- пучок
- Кріп- пучок
- Кунжут чорний – 2 ст.л
Заправка:
- Лляна олія Олейна – 70 мл
- Цукор- 1 ч.л
- Сіль- за смаком
- Лимон- 1/2 шт.
Приготування
- Капусту нашинкувати максимально тонко.
- Натерти моркву, огірок та буряк.
- Подрібнити зелень та додати до овочів.
- Додати кунжут, сіль, цукор, лимонний сік та олію Олейна льняну. Такому салату вона додасть особливого смаку та користі.
- Все ретельно змішати.
Такий салат бюджетний та доступний. Виходить кольоровий і яскравий – виглядає апетитно та довго зберігається – чим довше настоюється, тим смачніший!