Чорний бургер з копченою павутиною
Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка
Інгредієнти
- Булочка для бургера 1 шт.
- Куряче філе 1 шт.
- Листя салату 1 листок
- Помідори 0,5 шт.
- Огірок маринований 1 шт.
- Тостовий сир 2 шт.
- Кукурудза 1 ст. л
- Гірчиця американська 1 ст. л
- Кетчуп 1 ст. л
- Соус для бургера 1 ст. л
Для запеченої курочки:
- філе куряче 1 шт.
- Соєвий соус 2 ст. л
- Американська гірчиця 1 ч. л
- Приправа для курки 1 ч. л
- Олія рослинна 2 ст. л
Приготування
- Маринуємо куряче філе соєвим соусом, гірчицею, олією та спеціями, запікаємо в духовці за температури 190С 15 хв, до золотисто рум’яного кольору. Остуджуємо та нарізаємо слайсами.
- Булочку на бургер розрізати на дві частини, запекти в духовці протягом пари хвилин до хрусткої скоринки.
- Нижню частину змастити кетчупом, зверху викласти листя салату, на нього нарізаний кільцями маринований огірок та свіжий помідор.
- Далі на помідор викласти смажене в духовці куряче філе, на філе – соус для бургера та консервовану кукурудзу, а потім зверху викласти тостовий сир, накрити другою половинкою булочки, змащену гірчицею.