Чорний бургер з копченою павутиною

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Булочка для бургера 1 шт.
  • Куряче філе 1 шт.
  • Листя салату 1 листок
  • Помідори 0,5 шт.
  • Огірок маринований 1 шт.
  • Тостовий сир 2 шт.
  • Кукурудза 1 ст. л
  • Гірчиця американська 1 ст. л
  • Кетчуп 1 ст. л
  • Соус для бургера 1 ст. л

Для запеченої курочки:

  • філе куряче 1 шт.
  • Соєвий соус 2 ст. л
  • Американська гірчиця 1 ч. л
  • Приправа для курки 1 ч. л
  • Олія рослинна 2 ст. л

Приготування

  1. Маринуємо куряче філе соєвим соусом, гірчицею, олією та спеціями, запікаємо в духовці за температури 190С 15 хв, до золотисто рум’яного кольору. Остуджуємо та нарізаємо слайсами.
  2. Булочку на бургер розрізати на дві частини, запекти в духовці протягом пари хвилин до хрусткої скоринки.
  3. Нижню частину змастити кетчупом, зверху викласти листя салату, на нього нарізаний кільцями маринований огірок та свіжий помідор.
  4. Далі на помідор викласти смажене в духовці куряче філе, на філе – соус для бургера та консервовану кукурудзу, а потім зверху викласти тостовий сир, накрити другою половинкою булочки, змащену гірчицею.