Домашній майонез на варених яйцях

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

З лляною олією Олейна та свіжим базиліком – настільки ніжний і смачний, що його можна їсти ложками!

Ідеально підходить як соус до овочів або як доповнення до улюблених страв.

Лляну олію потрібно зберігати в холодильнику, тому що вона дуже чутлива до світла, тепла та кисню. Щільно закривайте кришку, щоб зберегти максимальну користь

Інгредієнти

  • Яйця-3 шт.
  • Лляна олія Олейна- 50 мл
  • Вода- від 50 до 100 мл( в залежності від бажаної густоти)
  • Сіль- 1 ч.л ( без гірки)
  • Лимонний сік- 1/4 шт.
  • Базилік- 8 листочків

Олія для приготування

Приготування

  1. Зварити яйця та очистити.
  2. Всі інгредієнти додати в чашу блендера.
  3. Воду додавати поступово. Кількість води залежить від бажаної густоти майонезу.

 

Готується легко, а смак вас здивує!