Домашня шинка з курки

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Куряча шинку зі стегна, філе та фаршу, з пікантним акцентом оливок- ідеальна як на святковий стіл, так і для корисних бутербродів щодня.

Інгредієнти

  • Філе курячого стегна- 400 г
  • Куряче філе- 300 г
  • Курячий фарш- 300 г
  • Оливки зелені без кісточки- 300 г
  • Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік- 50 мл
  • Перець- 1 ч.л
  • Сіль з прянощами для курки- 1 ст.л
  • Крохмаль- 1 ст.л

Олія для приготування

Приготування

  1. Викласти в миску три види мʼяса (стегно та філе нарізати на шматочки).
  2. Додати перець, сіль з прянощами та Олію Олейна з Травами, яка додасть шинці аромату свіжого часнику, томатів та базиліку.
  3. З оливок злити рідину та додати до мʼяса. Додати крохмаль та все ретельно змішати.
  4. Форму застелити пергаментом. Викласти мʼясо та гарно притиснути. Накрити пергаментом та фольгою. Запікати при 180°С 1 год 20 хв.
  5. Дати повністю охолонути та поставити в холодильник. Так шинку буде легко нарізати.

Шинка виходить соковитою, ароматною та дуже апетитною. Зберігайте рецепт, готуйте з любов’ю та пригощайте рідних справжніми домашніми смаколиками!