Домашня шинка з курки
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Куряча шинку зі стегна, філе та фаршу, з пікантним акцентом оливок- ідеальна як на святковий стіл, так і для корисних бутербродів щодня.
Інгредієнти
- Філе курячого стегна- 400 г
- Куряче філе- 300 г
- Курячий фарш- 300 г
- Оливки зелені без кісточки- 300 г
- Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік- 50 мл
- Перець- 1 ч.л
- Сіль з прянощами для курки- 1 ст.л
- Крохмаль- 1 ст.л
Приготування
- Викласти в миску три види мʼяса (стегно та філе нарізати на шматочки).
- Додати перець, сіль з прянощами та Олію Олейна з Травами, яка додасть шинці аромату свіжого часнику, томатів та базиліку.
- З оливок злити рідину та додати до мʼяса. Додати крохмаль та все ретельно змішати.
- Форму застелити пергаментом. Викласти мʼясо та гарно притиснути. Накрити пергаментом та фольгою. Запікати при 180°С 1 год 20 хв.
- Дати повністю охолонути та поставити в холодильник. Так шинку буде легко нарізати.
Шинка виходить соковитою, ароматною та дуже апетитною. Зберігайте рецепт, готуйте з любов’ю та пригощайте рідних справжніми домашніми смаколиками!