Фунчоза з овочами та яловичиною

рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

 

Гармонійне поєднання рисових макарон, овочів, м‘яса як у гарячому, так і холодному вигляді, підходить як на сніданок, обід, так і на вечерю.

Інгредієнти

  • 200 г фунчози
  • 500 г телятини
  • Ароматна олія з травами чилі, томат, базилік від Олейна
  • 2 шт цибулі
  • 2 шт моркви
  • 1 шт болгарський перець (червоний)
  • 1 шт болгарський перець (жовтий)
  • Сіль
  • Кунжут

Олія для приготування

Приготування

  1. Нарізаємо телятину та овочі тоненькими смужками.
  2. Обсмажуємо окремо на пательні кожен інгредієнт, додаючи невелику кількість ароматної олії «Олейна» з Травами перець чилі, базилік, томат та сіль.
  3. Складаємо все в велику миску.
  4. Відварюємо фунчозу 4-5 хв. Додаємо її до обсмажених інгредієнтів. Перемішуємо.
  5. Прикрашаємо обсмаженим кунжутом.