Фунчоза з овочами та яловичиною
рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської
Гармонійне поєднання рисових макарон, овочів, м‘яса як у гарячому, так і холодному вигляді, підходить як на сніданок, обід, так і на вечерю.
Інгредієнти
- 200 г фунчози
- 500 г телятини
- Ароматна олія з травами чилі, томат, базилік від Олейна
- 2 шт цибулі
- 2 шт моркви
- 1 шт болгарський перець (червоний)
- 1 шт болгарський перець (жовтий)
- Сіль
- Кунжут
Приготування
- Нарізаємо телятину та овочі тоненькими смужками.
- Обсмажуємо окремо на пательні кожен інгредієнт, додаючи невелику кількість ароматної олії «Олейна» з Травами перець чилі, базилік, томат та сіль.
- Складаємо все в велику миску.
- Відварюємо фунчозу 4-5 хв. Додаємо її до обсмажених інгредієнтів. Перемішуємо.
- Прикрашаємо обсмаженим кунжутом.