Гриби на мангалі
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Гриби на мангалі з мʼясом виходять дуже соковиті, з насиченим ароматом і легким димком!
Інгредієнти
- Печериці великі — 1 кг
- Фарш – 500 г
- Соєвий соус — 70 г
- Олія Олейна з Травами базилік, орегано, розмарин – 50 мл
- Майонез — 2 ст.л
- Часник — 2-3 зубчики
- Петрушка — 1 невеликий пучок
- Вода- 50 мл
- Сир твердий — 200 г
- Сіль, перець — за смаком
Приготування
- Гриби помити та обсушити. Відрізати ніжки.
- Додати майонез, соєвий соус та часник. Додатково трави не додаю- вони вже є в ароматній олії Олейна з Травами базилік, орегано, розмарин.
- Все ретельно змішати та залишити на 30 хв.
- До фаршу додати сіль, перець, петрушку, тертий сир та воду. Все ретельно вимішати.
- В кожну шапочку гриба покласти фарш. Нанизати на шампура, як на відео. Смажити до готовності.
Якщо любите гриби — обов’язково спробуйте!