Гриби на мангалі

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Гриби на мангалі з мʼясом виходять дуже соковиті, з насиченим ароматом і легким димком!

Інгредієнти

  • Печериці великі — 1 кг
  • Фарш – 500 г
  • Соєвий соус — 70 г
  • Олія Олейна з Травами базилік, орегано, розмарин – 50 мл
  • Майонез — 2 ст.л
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Петрушка — 1 невеликий пучок
  • Вода- 50 мл
  • Сир твердий — 200 г
  • Сіль, перець — за смаком

Олія для приготування

Приготування

  1. Гриби помити та обсушити. Відрізати ніжки.
  2. Додати майонез, соєвий соус та часник. Додатково трави не додаю- вони вже є в ароматній олії Олейна з Травами базилік, орегано, розмарин.
  3. Все ретельно змішати та залишити на 30 хв.
  4. До фаршу додати сіль, перець, петрушку, тертий сир та воду. Все ретельно вимішати.
  5. В кожну шапочку гриба покласти фарш. Нанизати на шампура, як на відео. Смажити до готовності.

Якщо любите гриби — обов’язково спробуйте!