Імбирне печиво

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Борошно 370 г (2,5 склянки)
  • Масло вершкове 200 (1 пачка)
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Розпушувач 1 ч. л
  • Цукор 6 ст. л
  • Ванільний цукор 1 ч. л
  • Сіль щіпка
  • Імбир корінь мелений 1 ч. л
  • Кориця 1 ч. л
  • Цедра апельсина 1 ч. л

Приготування

  1. У просіяне борошно добавити розпушувач, цукор, ванільний цукор, вершкове масло, вимішати тісто, в кінці додати яйце, ще раз вимішати, доки воно не стане м’яким, вже у вимішане тісто додати корицю, тертий корінь імбиру та цедру апельсина.
  2. Готове тісто викласти у пакет та залишити трохи постояти у прохолодному місці.
  3. Розкачати тісто скалкою, формочками вирізати фігурки, викласти на деко, випікати 10 -13 хв за температури 180 С.