Імбирне печиво
Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка
Інгредієнти
- Борошно 370 г (2,5 склянки)
- Масло вершкове 200 (1 пачка)
- Яйце куряче 1 шт.
- Розпушувач 1 ч. л
- Цукор 6 ст. л
- Ванільний цукор 1 ч. л
- Сіль щіпка
- Імбир корінь мелений 1 ч. л
- Кориця 1 ч. л
- Цедра апельсина 1 ч. л
Приготування
- У просіяне борошно добавити розпушувач, цукор, ванільний цукор, вершкове масло, вимішати тісто, в кінці додати яйце, ще раз вимішати, доки воно не стане м’яким, вже у вимішане тісто додати корицю, тертий корінь імбиру та цедру апельсина.
- Готове тісто викласти у пакет та залишити трохи постояти у прохолодному місці.
- Розкачати тісто скалкою, формочками вирізати фігурки, викласти на деко, випікати 10 -13 хв за температури 180 С.