Кисло - солодкі огірки в томатному соусі
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
*З цих пропорцій виходить 3 банки обʼємом 820 мл
Інгредієнти
- Огірки — 2 кг
- Цибуля — 1 кг
- Сіль — 2 ст. л
- Оцет яблучний — 150-200 мл
- Цукор — 200 г
- Олія Олейна з перцем чилі, базиліком та томатами — 1 склянка
- Томатна паста- 150 г
Приготування
- Поріжте огірки кружечками, цибулю – півкільцями, посоліть і перемішайте.
- В окремій ємності змішайте оцет, цукор, олію та томатну пасту.
- Залийте сумішшю огірки і перемішайте.
- Розкладіть огірки по банках, накрийте кришками і стерилізуйте 10 хв.
- Закрутіть, переверніть догори дном і залиште до повного охолодження.