Кисло - солодкі огірки в томатному соусі

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

*З цих пропорцій виходить 3 банки обʼємом 820 мл

Інгредієнти

  • Огірки — 2 кг
  • Цибуля — 1 кг
  • Сіль — 2 ст. л
  • Оцет яблучний — 150-200 мл
  • Цукор — 200 г
  • Олія Олейна з перцем чилі, базиліком та томатами — 1 склянка
  • Томатна паста- 150 г

Олія для приготування

Приготування

  1. Поріжте огірки кружечками, цибулю – півкільцями, посоліть і перемішайте.
  2. В окремій ємності змішайте оцет, цукор, олію та томатну пасту.
  3. Залийте сумішшю огірки і перемішайте.
  4. Розкладіть огірки по банках, накрийте кришками і стерилізуйте 10 хв.
  5. Закрутіть, переверніть догори дном і залиште до повного охолодження.