Королівська лазанья з лососем , брокколі та шпинатом з Чері

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

 

*На 1 порцію

Інгредієнти

  • Макаронні вироби (макарони на лазанью) 3 шт
  • Лосось 200 г
  • Сир моцарела терта 200 г
  • Чері помідори 6 шт.
  • Вершки кулінарні пів склянки
  • Броколі 100 г (половина маленької голівки)
  • Шпінат свіжий пів пучка
  • Сіль 1 ч. л
  • Спеції 1 ч. л
  • Олія Олейна з ароматними травами 1 ст. л

Олія для приготування

Приготування

  1. Листи для лазанні відварити у підсоленій воді.
  2. Окремо у мисці змішати дрібно нарізаний лосось, броколі, шпинат, перемішати з натертим сиром, посолити, заправити спеціями. Формочку змастити олією, викласти відварені макаронні листи, зверху на них викласти начинку, полити вершками, посипати сиром, накрити другим листом відварених макаронів.
  3. Далі повторюємо процес: викладаємо начинку, вершки та сир, накриваємо останнім третім листом, посипаємо сиром.
  4. Запікаємо в духовці за температури 180 ͦ С протягом 25-35 хвилин.