Королівська лазанья з лососем , брокколі та шпинатом з Чері
Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка
*На 1 порцію
Інгредієнти
- Макаронні вироби (макарони на лазанью) 3 шт
- Лосось 200 г
- Сир моцарела терта 200 г
- Чері помідори 6 шт.
- Вершки кулінарні пів склянки
- Броколі 100 г (половина маленької голівки)
- Шпінат свіжий пів пучка
- Сіль 1 ч. л
- Спеції 1 ч. л
- Олія Олейна з ароматними травами 1 ст. л
Приготування
- Листи для лазанні відварити у підсоленій воді.
- Окремо у мисці змішати дрібно нарізаний лосось, броколі, шпинат, перемішати з натертим сиром, посолити, заправити спеціями. Формочку змастити олією, викласти відварені макаронні листи, зверху на них викласти начинку, полити вершками, посипати сиром, накрити другим листом відварених макаронів.
- Далі повторюємо процес: викладаємо начинку, вершки та сир, накриваємо останнім третім листом, посипаємо сиром.
- Запікаємо в духовці за температури 180 ͦ С протягом 25-35 хвилин.