Крафін
Інгредієнти
Тісто:
- Борошно 600 г
- Молоко 280 г
- Яйця 2 шт.
- Цукор 100 г
- Вершкове масло 80 г
- Дріжджі свіжі 40 г
- Сіль 1 ч. л
Начинка:
- Вершкове масло 50 г
- Цукор 200 г
- Кориця,какао, родзинки 20 г
Приготування
Тісто:
- Змішати всі інгредієнти в чаші комбайна, замісити на низьких обертах однорідне тісто та прибрати у тепле місце на 50-60 хвилин.
- Готове тісто викладаємо на поверхню, змащену олією, розтягуємо в прямокутник, або квадрат товщиною 4-5 мм. Змащуємо вер-шковим маслом, посипаємо цукром, родзинками (корицею, какао на вибір) і скручуємо в рулет. Після рулет розрізаємо навпіл вздовж, скручуємо в равлик, викладаємо в форму і відправляємо на розстійку 40-50 хвилин.
- Випікаємо при t – 170°C, час – 30-35 хвилин.
Начинка:
- Масло попередньо дістати з холодильника, щоб воно було розм’якшеним.
- З’єднати корицю та цукор, після чого додати у вершкове масло.
- Масу добре перемішати.