Крафін

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно 600 г
  • Молоко 280 г
  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 100 г
  • Вершкове масло 80 г
  • Дріжджі свіжі 40 г
  • Сіль 1 ч. л

Начинка:

  • Вершкове масло 50 г
  • Цукор 200 г
  • Кориця,какао, родзинки 20 г

Приготування

Тісто:

  1. Змішати всі інгредієнти в чаші комбайна, замісити на низьких обертах однорідне тісто та прибрати у тепле місце на 50-60 хвилин.
  2. Готове тісто викладаємо на поверхню, змащену олією, розтягуємо в прямокутник, або квадрат товщиною 4-5 мм. Змащуємо вер-шковим маслом, посипаємо цукром, родзинками (корицею, какао на вибір) і скручуємо в рулет. Після рулет розрізаємо навпіл вздовж, скручуємо в равлик, викладаємо в форму і відправляємо на розстійку 40-50 хвилин.
  3. Випікаємо при t – 170°C, час – 30-35 хвилин.

Начинка:

  1. Масло попередньо дістати з холодильника, щоб воно було розм’якшеним.
  2. З’єднати корицю та цукор, після чого додати у вершкове масло.
  3. Масу добре перемішати.