Курка з ананасом, запечена під сиром
Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка
Інгредієнти
- Куряче філе 200 г
- Ананас консервований 2 кільця
- Тостовий сир 3 шт.
Маринад на курку:
- Соєвий соус 1 ст. л
- Паприка 1 ч. л
- Кунжут 1 ч. л
- Часник 1 зубчик
- Олія Олейна З Травами 1 ст. л
- Сіль пів ч. л
- Кореандр 1 ч. л
Приготування
- Куряче філе трішки відбити, замаринувати соєвим соусом, часником, спеціями, олією, посипати кунжутом.
- Зверху викласти кільця ананасу, на ананас – тостовий сир.
- Запікаємо в духовці до золотистої скоринки за температури 180С.