Курка з ананасом, запечена під сиром

Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Куряче філе 200 г
  • Ананас консервований 2 кільця
  • Тостовий сир 3 шт.

Маринад на курку:

  • Соєвий соус 1 ст. л
  • Паприка 1 ч. л
  • Кунжут 1 ч. л
  • Часник 1 зубчик
  • Олія Олейна З Травами 1 ст. л
  • Сіль пів ч. л
  • Кореандр 1 ч. л

Олія для приготування

Приготування

  1. Куряче філе трішки відбити, замаринувати соєвим соусом, часником, спеціями, олією, посипати кунжутом.
  2. Зверху викласти кільця ананасу, на ананас – тостовий сир.
  3. Запікаємо в духовці до золотистої скоринки за температури 180С.