Лаваш з куркою
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
Лаваш, курка, хрустка скоринка – три складові, які зроблять ваш обід або вечерю незабутніми. А найголовніше – все готується швидко й без зайвих зусиль.
Інгредієнти
- Лаваш круглий -10 шт ( або звичайний нарізати)
- Куряче філе або стегно- 400г
- Цибуля- 1 шт.
- Сіль, перець- за смаком
- Петрушка- 1-2 ст.л
- Сметана – 1 ст.л
- Яйця – 2-3 шт.
- Панірувальні сухарі- 150 г
- Сир твердий або Моцарела- 250 г
- Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік- 30 мл
Приготування
- Мʼясо нарізати тонкими скибочками. Цибулю напівкільцями.
- В сковорідку влити олію Олейна з Травами -томат, часник, базилік. З нею мʼясо виходить дуже ароматним без додаткових спецій.
- В розігріту сковорідку з олією викласти мʼясо та цибулю. Додати сіль та перець. Смажити 5-7 хвилин.
- Мʼясо з цибулею перекласти в миску. Додати сметану, подрібнену петрушку та довести до смаку. Все ретельно змішати.
- Викласти на лаваш, додати натертий сир та скрутити в рол загортаючи краї.
- Кожен лаваш занурити в збиті яйця та панірувальні сухарі. Зверху посипати натертим сиром.
- Викласти на деко та запікати при 200°С 15 хвилин.
Хрустка скоринка – це любов із першого укусу! Смачного!