Лаваш з куркою

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

Лаваш, курка, хрустка скоринка – три складові, які зроблять ваш обід або вечерю незабутніми. А найголовніше – все готується швидко й без зайвих зусиль.

Інгредієнти

  • Лаваш круглий -10 шт ( або звичайний нарізати)
  • Куряче філе або стегно- 400г
  • Цибуля- 1 шт.
  • Сіль, перець- за смаком
  • Петрушка- 1-2 ст.л
  • Сметана – 1 ст.л
  • Яйця – 2-3 шт.
  • Панірувальні сухарі- 150 г
  • Сир твердий або Моцарела- 250 г
  • Олія Олейна з Травами томат, часник, базилік- 30 мл

Олія для приготування

Приготування

  1. Мʼясо нарізати тонкими скибочками. Цибулю напівкільцями.
  2. В сковорідку влити олію Олейна з Травами -томат, часник, базилік. З нею мʼясо виходить дуже ароматним без додаткових спецій.
  3. В розігріту сковорідку з олією викласти мʼясо та цибулю. Додати сіль та перець. Смажити 5-7 хвилин.
  4. Мʼясо з цибулею перекласти в миску. Додати сметану, подрібнену петрушку та довести до смаку. Все ретельно змішати.
  5. Викласти на лаваш, додати натертий сир та скрутити в рол загортаючи краї.
  6. Кожен лаваш занурити в збиті яйця та панірувальні сухарі. Зверху посипати натертим сиром.
  7. Викласти на деко та запікати при 200°С 15 хвилин.

 

Хрустка скоринка – це любов із першого укусу! Смачного!