Маринований перець в гірчиці

Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко

 

*З цієї порції виходить 3 баночки по 500 мл

 

Хочете здивувати рідних смачною закускою ? Тоді цей рецепт точно для вас)

Інгредієнти

  • Перець солодкий – 1.2 кг
  • Вода – 200 мл
  • Олія Олейна з Травами часник-базилік- 150 мл
  • Цукор – 3 ст. л
  • Сіль – 1 ст. л
  • Перець духмяний мелений- 1 ч.л
  • Лавровий лист – 2-3 шт
  • Гірчиця лагідна- 200 г
  • Гірчиця в зернах – 50 г
  • Куркума – 1 ч.л. л

Олія для приготування

Приготування

  1. Почистити та нарізати перці на середні шматочки.
  2. У каструлю влити воду та олію, додати цукор, сіль, спеції та два види гірчиці. Довести суміш до кипіння та варити 5 хв.
  3. Додати нарізані перці і готувати ще 15 хв.
  4. Викласти перці у стерилізовані банки, закрити кришки, перевернути догори дном і дати охолонути.

 
Зберігайте при кімнатній температурі та насолоджуйтесь пікантним смаком у будь-який момент!