Маринований перець в гірчиці
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
*З цієї порції виходить 3 баночки по 500 мл
Хочете здивувати рідних смачною закускою ? Тоді цей рецепт точно для вас)
Інгредієнти
- Перець солодкий – 1.2 кг
- Вода – 200 мл
- Олія Олейна з Травами часник-базилік- 150 мл
- Цукор – 3 ст. л
- Сіль – 1 ст. л
- Перець духмяний мелений- 1 ч.л
- Лавровий лист – 2-3 шт
- Гірчиця лагідна- 200 г
- Гірчиця в зернах – 50 г
- Куркума – 1 ч.л. л
Приготування
- Почистити та нарізати перці на середні шматочки.
- У каструлю влити воду та олію, додати цукор, сіль, спеції та два види гірчиці. Довести суміш до кипіння та варити 5 хв.
- Додати нарізані перці і готувати ще 15 хв.
- Викласти перці у стерилізовані банки, закрити кришки, перевернути догори дном і дати охолонути.
Зберігайте при кімнатній температурі та насолоджуйтесь пікантним смаком у будь-який момент!