Паста (макарони) барбекю
Рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка
Інгредієнти
- Макарони фузілі (спіральки) 100 г
- Сіль 1 ч. л
- Пармезан 1 ч. л
Соус:
- Олія Олейна з Травами 3 ст. л
- Часник 1 зубка
- Мед 1 ст. л
- Соєвий соус 3 ст. л
- Гірчиця американська 1 ст. л
- Паприка копчена 1 ст. л
- Зелень петрушки 1 пуч
- Помідори 2 шт.
- Перець болгарський пів перчика
- Коріандр мелений 1 ч. л
- Томатна паста 1 ст. л
- Сік з-під ананасів 100 мл
- Цукор за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чилі стручок за смаком
Приготування
- Макарони відварити у підсоленій воді, злити воду, можна промити.
- Окремо робимо соус. Для цього нарізаємо дуже дрібненько болгарський перець та помідори, обсмажуємо у сотейнику на олії, додаємо часник, трохи обсмажуємо, після чого додаємо соєвий соус, мед, гірчицю, томатну пасту та спеції, сік ананаса. На малому вогні, помішуючи, варимо до потрібної нам консистенції, доводимо до смаку сіллю, цукром та перцем чилі, в кінці заправляємо дрібно нарізаною зеленню петрушки.
- Викладаємо макарони на тарілку, поливаємо соусом, посипаємо пармезаном