В'ялені помідори
            
                
Рецепт від шеф-кухаря Ольги Рябенко
 
Це справжній кулінарний must-have для кожної господині. їх можна додавати в салати, пасти, піцу та різноманітні закуски. 
             
            
                
                    Інгредієнти
                    
                    
- Помідори (коктейльні або сливки) – 0,5 кг
- Часник – 3-4 зубці
- Сушений орегано – 2 ч.л
- Сіль – на смак
- Олія «Олейна» з травами базилік, орегано, розмарин
 
                                    
                
             
            
                                    
                        Приготування
                        
                        
- Вимийте та висушіть помідори. Розріжте їх на половинки.
- Викладіть на деко застелене пергаментом, зрізом догори. Посоліть та посипте
 орегано.
- Поставте деко в розігріту до 90-100°С духовку з привідкритими дверцятами. Сушити помідори 4-6 годин, перевіряючи, щоб вони залишалися гнучкими, а не
 пересушеними.
- Дістаньте деко з помідорами, придавіть їх лопаткою або склянкою і знову відправте в духовку на 2 години на 140*.
- Готові помідори складіть у стерилізовану банку, додайте подрібнений часник та орегано, залийте ароматною олією та зберігайте в холодильнику.