Салат з курки та броколі

рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

Все легко, просто, смачно та корисно! А готувати такий салат можна цілий рік. Підходить як свіжа, так і заморожена броколі

  • 250 г курячого філе
  • 250 г броколі
  • 100 г твердого сиру
  • 100 гр томатів черрі
  • 20 – 30 мл ароматної олії «Олейна» з травами базилік, орегано, розмарин
  • Сіль
  • 5-7 мл лимонного соку

Олія для приготування

Приготування

  1. Філе курки порізати на невеликі шматочки додати 10 мл ароматної олії «Олейна» з травами базилік, орегано, розмарин. Посолити та обсмажити, можна використовувати відварену курку.
  2. Броколі порізати на суцвіття, кинути в киплячу підсолену воду на кілька хвилин.
  3. Перекласти в холодну воду, щоб зберегти насичений колір броколі.
  4. Натерти сир на великій тертці, порізати чері.
  5. Змішати всі інгредієнти, посолити за смаком, заправити олією та збризкати лимонним соком.