Сьомга в імбирно-соєвосу соусі
Інгредієнти
Соус до риби:
- 50 г меду
- 40 мл олії «Олейна» Три зерна
- 100 мл соєвого соусу
- 20 г натертого кореня імбиру
- 20 мл соку лимону
- 2 зубчики часнику
Приготування
- Наріжте дрібно часник, натріть імбир на дрібній тертці.
- Змішайте всі інгредієнти в сотейнику і варіть помішуючи на слабкому вогні до загущення. Зніміть з плити і дайте трохи охолонути.
- Наріжте рибу на шматки по 150 г, покладіть на пергамент і поставте в духовку, випікайте при температурі 180С – 10 хв.
- Потім полийте рибу соусом і запікайте ще 5 хвилин.
- Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею, перцем чилі та кунжутом.