Асорті шашличків
Інгредієнти
- Креветки тигрові 3 шт
- Перець болгарський 1 шт
- Помідори Чері 6 шт
- Куряче філе 120 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Печериці 2 шт
- Вирізка (свинина) 120 г
- Кабачок половина 1 шт
- Ароматна олія “Олейна” з Травами 3 ст. л
- Часник свіжий 2 зуб
- Кунжут 2 ст. л
- Соєвий соус 3 ст. л
- Паприка копчена 1 ч. л
- Коріандр мелений 1 ч. л
- Сіль 1 ч. л
- Соус світ чилі 3 ч. л
- Перець чилі рубаний 1 ч л за бажанням
Приготування
- Креветки почистити, замаринувати з часником, соєвим соусом, ароматною олією “Олейна” з Травами, сіллю та меленим коріандром.
- Нанизати на шпажку, можна додати кабачки та Чері або болгарський перець.
- М’ясо курки та свинини треба нарізати на невеликі шматочки, теж замаринувати з соєвим соусом, часником, копченою паприкою, ароматною олією, можна нанизати, чередуючи з печерицями, болгарським перцем, цибулею.
- Смажити в духовці: креветки 5-7 хв, м’ясо курки 7-10 хв, свининку 10-13 хв за температури 200 С.
- Подаємо з соусом світ чилі.