Асорті шашличків

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Креветки тигрові 3 шт
  • Перець болгарський 1 шт
  • Помідори Чері 6 шт
  • Куряче філе 120 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Печериці 2 шт
  • Вирізка (свинина) 120 г
  • Кабачок половина 1 шт
  • Ароматна олія “Олейна” з Травами 3 ст. л
  • Часник свіжий 2 зуб
  • Кунжут 2 ст. л
  • Соєвий соус 3 ст. л
  • Паприка копчена 1 ч. л
  • Коріандр мелений 1 ч. л
  • Сіль 1 ч. л
  • Соус світ чилі 3 ч. л
  • Перець чилі рубаний 1 ч л за бажанням

Олія для приготування

Приготування

  1. Креветки почистити, замаринувати з часником, соєвим соусом, ароматною олією “Олейна” з Травами, сіллю та меленим коріандром.
  2. Нанизати на шпажку, можна додати кабачки та Чері або болгарський перець.
  3. М’ясо курки та свинини треба нарізати на невеликі шматочки, теж замаринувати з соєвим соусом, часником, копченою паприкою, ароматною олією, можна нанизати, чередуючи з печерицями, болгарським перцем, цибулею.
  4. Смажити в духовці: креветки 5-7 хв, м’ясо курки 7-10 хв, свининку 10-13 хв за температури 200 С.
  5. Подаємо з соусом світ чилі.