Рецепт Червоного оксамиту
Інгредієнти
Бісквіт:
- Борошно 340 г
- Цукор 300 г
- Какао 15 г
- Розпушувач 20 г
- Кефір 280 г
- Соняшникова олія Олейна Традиційна 200 г
- Яйця 3 шт.
Крем:
- Вершковий сир 400 г
- Цукрова пудра 150 г
- Вершкове масло 160 г
Приготування
Бісквіт:
- Борошно, какао та розпушувач змішати у чаші. Яйця взбити з цукром. У суміш сухіх інгредієнтив ввести рослинну олію та кефір, додати червоний барвник. Далі у суміш ввести яйця.
- Випікати при t – 165°C, час – 40 хвилин.
Крем:
- Вершкове масло взбити з цукровою пудрою, додати вершковий сир та взбити на невеликій швидкості до однорідності. Поставити крем у холодильник.