Рецепт Червоного оксамиту

Інгредієнти

Бісквіт:

  • Борошно 340 г
  • Цукор 300 г
  • Какао 15 г
  • Розпушувач 20 г
  • Кефір 280 г
  • Соняшникова олія Олейна Традиційна 200 г
  • Яйця 3 шт.

Крем:

  • Вершковий сир 400 г
  • Цукрова пудра 150 г
  • Вершкове масло 160 г

Олія для приготування

Приготування

Бісквіт:

  1. Борошно, какао та розпушувач змішати у чаші. Яйця взбити з цукром. У суміш сухіх інгредієнтив ввести рослинну олію та кефір, додати червоний барвник. Далі у суміш ввести яйця.
  2. Випікати при t – 165°C, час – 40 хвилин.

Крем:

  1. Вершкове масло взбити з цукровою пудрою, додати вершковий сир та взбити на невеликій швидкості до однорідності. Поставити крем у холодильник.