Рецепт Чіпсів з насіння

Хрумкі і дуже корисні

Від шеф-кухаря Ольги Рябенко

Інгредієнти

  • Льон — 1/2 склянки
  • Насіння чіа — 1/2 склянки
  • Гарбузове насіння — 1/2 склянки
  • Насіння соняшнику — 1/4 склянки
  • Кунжут — 1/4 склянки
  • Вода- 1 склянка
  • Сіль — 1/2 ч. л. або за смаком
  • Часник сушений — 1/2 ч. л
  • Орегано — 1 ч. л
  • Олія Олейна Три Зерна — 1,5 ст. л

Олія для приготування

Приготування

  1. Змішати усі види насіння, сіль, спеції та воду.
  2. Влити олію Олейна Три Зерна, вона ідеально підкреслює горіховий смак насіння.
  3. Добре перемішати, маса має стати густа й липкувата. Викласти на форму застелену пергаментом.
  4. Розподіли суміш тонким шаром по пергаменту. Випікати при 170°C близько 60 хв, або поки не стануть золотавими, сухими й хрумкими.
  5. Дати охолонути — тоді вони стають ще твердіші та хрусткіші.