Фокачча з шинкою та сиром

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

Італійське тісто:

  • Борошно 520 г
  • Вода 250 мл
  • Цукор 2 ст. л
  • Сіль 2 ч. л
  • Дріжджі сух 1 ч. л
  • Олія оливкова 1 ст. л
  • Олія соняшникова рафінована “Олейна Традиційна” 1 ст. л

 
Фокачча з шинкою та сиром:

  • Італійське тісто 200 г
  • Шинка 70 г
  • Сир тостовий 50 г
  • Соус томатний 2 ст .л
  • Крем-сир м’який 30 г
  • Лист салату 30 г
  • Помідори 50 г
  • Огірок маринований 40 г

 

Приготування

Італійське тісто:

  1. В теплу воду добавити дріжджі, помішуючи, розтворити, додати сіль та цукор, олію та борошно, замістити ніжне еластичне тісто, накрити рушником, дати піднятися в 2 рази.

 

Фокачча з шинкою та сиром:

  1. Тісто розкачати в тонкий коржик, випікати за температури 200 С, для начинки тонко нарізати шинку, помідори, м’який крем-сир, маринований огірок та листя салату, соус томатний.