Гречка зі смаженими грибами та м'ясом

Інгредієнти

  • 1 склянка гречаної крупи
  • 200 грам вашого улюбленого м’яса
  • 200 грам печериць
  • 1 велика морква
  • 1 цибуля ріпчаста
  • Сіль та перець до смаку
  • 1/3 лимону
  • Сіль та перець до смаку
  • Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ орегано, базилік, розмарин до смаку

Олія для приготування

Приготування

  1. Промийте 1-у склянку гречки та відваріть у 2-х склянках води.
  2. Далі візьміть ріпчасту цибулю та моркву, наріжте кружечками, а печериці розріжте на чотири частини.
  3. М’ясо поріжте на невеликі шматочки. Розігрійте одну столову ложку «Олейна» з ТРАВАМИ на пательні та смажте м’ясо до рум’яної скоринки. Посоліть і поперчіть до смаку. Відкладіть м’ясо на тарілку.
  4. Додайте на пательню ще одну ложку «Олейна» з ТРАВАМИ. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та готуйте, поки вона не стане м’якою.
  5. Додайте гриби до моркви з цибулею та смажте печериці до золотистого кольору.
  6. Коли все буде готове, з’єднайте м’ясо та овочі з вареною гречкою, акуратно перемішайте.
  7. За потреби, додайте більше солі і заправте ароматною олією «Олейна» з ТРАВАМИ – поєднання теплого аромату орегано зі свіжістю базиліка та пряністю розмарина наповнить улюблену страву новими відтінками смаку.