Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ орегано, базилік, розмарин до смаку
Олія для приготування
Приготування
Промийте 1-у склянку гречки та відваріть у 2-х склянках води.
Далі візьміть ріпчасту цибулю та моркву, наріжте кружечками, а печериці розріжте на чотири частини.
М’ясо поріжте на невеликі шматочки. Розігрійте одну столову ложку «Олейна» з ТРАВАМИ на пательні та смажте м’ясо до рум’яної скоринки. Посоліть і поперчіть до смаку. Відкладіть м’ясо на тарілку.
Додайте на пательню ще одну ложку «Олейна» з ТРАВАМИ. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та готуйте, поки вона не стане м’якою.
Додайте гриби до моркви з цибулею та смажте печериці до золотистого кольору.
Коли все буде готове, з’єднайте м’ясо та овочі з вареною гречкою, акуратно перемішайте.
За потреби, додайте більше солі і заправте ароматною олією «Олейна» з ТРАВАМИ – поєднання теплого аромату орегано зі свіжістю базиліка та пряністю розмарина наповнить улюблену страву новими відтінками смаку.