Грецький салат

Інгредієнти

  • 2 томати
  • 2 свіжі огірки
  • ½ червоної цибулі
  • 100 гр оливок без кісточок
  • 200 гр фети
  • Сіль та перець до смаку
  • Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ томат, часник, базилік до смаку

Олія для приготування

Приготування

  1. Наріжте томати дольками, а огірки кубиками та покладіть у миску для салату.
  2. Червону цибулю наріжте тоненько напівкільцями та також додайте у миску.
  3. До всіх овочів додайте оливки.
  4. ЧПосоліть та поперчіть овочі до смаку, майте на увазі, що оливки та фета вже солоні.
  5. Потім заправте салат олією «Олейна» з ТРАВАМИ томат, часник, базилік – насичений смак помідорів, пряність часнику та ароматний акцент свіжого базиліка, підсилюють смак овочів.
  6. Акуратно перемішайте і викладіть зверху кубики фети.