Хумус з запеченим перцем

рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

 

Ця страва підійде як для святкового столу, так і на кожен день

Інгредієнти

Вам знадобиться:

  • 400 г відвареного нуту
  • 80 г кунжутної пасти (тахіні)
  • 1 ст. лимонного соку
  • 1 ч. л. меду
  • 2 ст. олії «Олейна» з ТРАВАМИ зі смаком томату, часника, базиліка
  • 4 кубики льоду
  • сіль
  • запечений болгарський перець
  • кунжутне насіння
  • кінза

Олія для приготування

Приготування

  1. Промийте та очистіть нут від оболонки, щоб консистенція хумуса була максимально однорідною та гладкою.
  2. Змішайте хумус із кунжутною пастою.
  3. Додайте ароматну олію «Олейна» з ТРАВАМИ, мед, сіль, лимонний сік та лід. Збийте блендером до однорідної консистенції.
  4. Подавайте хумус із запеченим перецем, кінзою та кунжутним насінням. Додайте зверху трохи ароматної олії «Олейна» з ТРАВАМИ.