Хумус з запеченим перцем
рецепт від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської
Ця страва підійде як для святкового столу, так і на кожен день
Інгредієнти
Вам знадобиться:
- 400 г відвареного нуту
- 80 г кунжутної пасти (тахіні)
- 1 ст. лимонного соку
- 1 ч. л. меду
- 2 ст. олії «Олейна» з ТРАВАМИ зі смаком томату, часника, базиліка
- 4 кубики льоду
- сіль
- запечений болгарський перець
- кунжутне насіння
- кінза
Приготування
- Промийте та очистіть нут від оболонки, щоб консистенція хумуса була максимально однорідною та гладкою.
- Змішайте хумус із кунжутною пастою.
- Додайте ароматну олію «Олейна» з ТРАВАМИ, мед, сіль, лимонний сік та лід. Збийте блендером до однорідної консистенції.
- Подавайте хумус із запеченим перецем, кінзою та кунжутним насінням. Додайте зверху трохи ароматної олії «Олейна» з ТРАВАМИ.