Рецепт Каннолі з начинкою рікотта-амаретто шоколад

Інгредієнти

Тісто:

  • Білок 100 г
  • Цукрова пудра 100 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Борошно 100 г

Крем:

  • Рікотта 500 г
  • Цукрова пудра 3 ст.л
  • Чорний шоколад 40 г
  • Амаретто/ром 1 ст.л
  • Фісташка
  • Вершки 150 г

Приготування

Для тіста:

  1. змішайте усі продукти міксером 2-3 хвилини.
  2. Розмажте тісто діаметром 8-10 см на силіконовий килимок, запікайте за температури 165 градусів 20 хвилин. Поки тісто тепле згорніть його в трубочку.

Для начинки:

  1. Змішайте всі інгредієнти у мисці до кремоподібного та однорідного стану.
  2. Збити вершки до стійкої піни, поєднати з кремом.
  3. Перекладіть начинку в корнет і помістіть у холодильник.
  4. Перед подачею начиніть кремом каноллі і посипте дробленою фісташкою/шоколадом/цукровою пудрою.