Рецепт Каннолі з начинкою рікотта-амаретто шоколад
Інгредієнти
Тісто:
- Білок 100 г
- Цукрова пудра 100 г
- Вершкове масло 100 г
- Борошно 100 г
Крем:
- Рікотта 500 г
- Цукрова пудра 3 ст.л
- Чорний шоколад 40 г
- Амаретто/ром 1 ст.л
- Фісташка
- Вершки 150 г
Приготування
Для тіста:
- змішайте усі продукти міксером 2-3 хвилини.
- Розмажте тісто діаметром 8-10 см на силіконовий килимок, запікайте за температури 165 градусів 20 хвилин. Поки тісто тепле згорніть його в трубочку.
Для начинки:
- Змішайте всі інгредієнти у мисці до кремоподібного та однорідного стану.
- Збити вершки до стійкої піни, поєднати з кремом.
- Перекладіть начинку в корнет і помістіть у холодильник.
- Перед подачею начиніть кремом каноллі і посипте дробленою фісташкою/шоколадом/цукровою пудрою.