Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік до смаку
Олія для приготування
Приготування
Почистіть картоплю та наріжте її тонкими кружечками, брусочками або кубиками. Всі частини мають бути одного розміру, щоб картопля просмажилась рівномірно.
Для золотої скоринки просушіть картоплю паперовим рушником.
Наріжте ріпчасту цибулю напівкільцями.
Розігрійте 4 столові ложки олії на пательні, викладіть картоплю та смажте на середньому вогні до рум’яної скоринки.
За 5-7 хвилин до завершення приготування додайте порізану цибулю. Періодично помішуйте, щоб вона не підгоріла.
Соліть вже в самому кінці приготування.
Заправте готову картоплю ароматною олією «Олейна з ТРАВАМИ – аромат з пряними нотками гострого часнику та свіжого, ледь солодкуватого базиліка додасть улюбленій страві глибини смаку.