Круасани з шинкою

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Листкове тісто 100 г
  • Борошно 1 ст.л на «підпил»
  • Шинка 70 г
  • Крем-сир 30 г
  • Листя салату 30 г
  • Тостовий сир 2 шт
  • Помідор 40 г
  • Гірчиця французька в зернах 1 ч.л
  • Огірки корнішони 30 г

Приготування

  1. З листового тіста розкатати квадрат, порізати його навпіл на два трикутники, трохи ще розкатати скалкою, звернути у равлик, викласти на пергамент і запікати в духовці 10-15 хв за температури 180 С.
  2. Випікаємо до рум’яного золотистого кольору.
  3. Далі – остудити, нарізати навпіл, нижню частину намастити крем-сиром, зверху покласти листя салату, на нього – тонко нарізаний помідор та огірки корнішони, зверху викласти шинку та тостовий сир, змащуємо французькою гірчицею і накриваємо верхньою частиною круасана, заколюємо шпажкою.