Круасани з шинкою
Інгредієнти
- Листкове тісто 100 г
- Борошно 1 ст.л на «підпил»
- Шинка 70 г
- Крем-сир 30 г
- Листя салату 30 г
- Тостовий сир 2 шт
- Помідор 40 г
- Гірчиця французька в зернах 1 ч.л
- Огірки корнішони 30 г
Приготування
- З листового тіста розкатати квадрат, порізати його навпіл на два трикутники, трохи ще розкатати скалкою, звернути у равлик, викласти на пергамент і запікати в духовці 10-15 хв за температури 180 С.
- Випікаємо до рум’яного золотистого кольору.
- Далі – остудити, нарізати навпіл, нижню частину намастити крем-сиром, зверху покласти листя салату, на нього – тонко нарізаний помідор та огірки корнішони, зверху викласти шинку та тостовий сир, змащуємо французькою гірчицею і накриваємо верхньою частиною круасана, заколюємо шпажкою.