Курячі гомілки в паніровці з картоплею у фритюрі

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

  • 6 курячих гомілок
  • 300 гр картоплі
  • 100 гр твердого сиру
  • Сіль, перець за смаком
  • кріп
  • 2 яйця

Панірування:

  • 2 яйця
  • сіль
  • Кукурудзяні чіпси (начос) солоні

Для фритюру:

  • Олія соняшникова рафінована «Олейна Традиційна»

Олія для приготування

Приготування

  1. Ніжки підсолюємо та запікаємо в духовці 180 градусів, до готовності.
  2. Як охолонуть, зчищаємо м’ясо з кістки, дрібно нарізаємо.
  3. Відварюємо картоплю до готовності, зливаємо всю воду, додаємо дрібно нарізаний кріп, солимо, перчимо до смаку, і товчемо до консистенції пюре. У пюре додаємо м’ясо та натертий сир, перемішуємо.
  4. Для паніровки подрібнюємо кукурудзяні чипси.
  5. Беремо зачищену кісточку та фарш із картоплі з м’ясом, формуємо на кістці вид гомілки.
  6. Опускаємо в яйце, потім в паніровку та в розігріту рафіновану соняшникову олію, смажимо 3-4 хвилини.