Курячі гомілки в паніровці з картоплею у фритюрі
Інгредієнти
- 6 курячих гомілок
- 300 гр картоплі
- 100 гр твердого сиру
- Сіль, перець за смаком
- кріп
- 2 яйця
Панірування:
- 2 яйця
- сіль
- Кукурудзяні чіпси (начос) солоні
Для фритюру:
- Олія соняшникова рафінована «Олейна Традиційна»
Приготування
- Ніжки підсолюємо та запікаємо в духовці 180 градусів, до готовності.
- Як охолонуть, зчищаємо м’ясо з кістки, дрібно нарізаємо.
- Відварюємо картоплю до готовності, зливаємо всю воду, додаємо дрібно нарізаний кріп, солимо, перчимо до смаку, і товчемо до консистенції пюре. У пюре додаємо м’ясо та натертий сир, перемішуємо.
- Для паніровки подрібнюємо кукурудзяні чипси.
- Беремо зачищену кісточку та фарш із картоплі з м’ясом, формуємо на кістці вид гомілки.
- Опускаємо в яйце, потім в паніровку та в розігріту рафіновану соняшникову олію, смажимо 3-4 хвилини.