Курячі крильця на грилі

У маринаді з ароматною глазур’ю від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

Курячі крильця в глазурі:

  • 1,5 кг курячих крил
  • 500 мл води
  • 1 ст. л. меду
  • 100 г гострої гірчиці
  • 250 мл соєвого соусу
  • 2 ст. л. ароматної олії з травами томат, часник, базилік від Олейна

Глазур:

  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ст. л. кетчупа
  • 1 ст. л. ароматної олії з травами томат, часник, базилік від Олейна
  • перець чилі (за бажанням)

Олія для приготування

Приготування

Маринад:

  1. Змішуємо воду кімнатної температури з соєвим соусом, ароматною олією, гірчицею та медом.
  2. Заливаємо маринадом курячі крила, так щоб він їх повністю покрив.
  3. Відправляємо в холодильник на 10-12 годин.
  4. Смажимо на вогні або в духовці до готовності.
  5. Гарячі крила промазуємо заздалегідь приготованою глазур’ю.

 

Глазур:

  1. Змішуємо всі інгредієнти. Прогріваємо, поміщаючи на повільному вогні кілька хвилин. Глазура готова.