Курячі стегна зі скоринкою на пательні
Інгредієнти
- 5 курячих стегон
- 2 бок чой
- Сіль та перець до смаку
- Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік до смаку
Приготування
- Вимийте та просушіть курячі стегна паперовим рушником.
- Розігрійте пательню на найсильнішому вогні і налийте 2 столові ложки ароматної олії «Олейна» з ТРАВАМИ, дайте олії трохи прогрітись.
- Викладіть стегна на розігріту пательню. Не накривайте кришкою.
- Обсмажуйте 10 хвилин, перевертаючи курочку, щоб вона була підсмажені з усіх боків.
- Зменшіть вогонь до середнього і продовжуйте смажити стегна ще 15-20 хвилин.
- За 7 хвилин до завершення готування додайте бок чой, попередньо порізаний навпіл.
- Посоліть, поперчіть курочку та змастіть ароматною олією «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік – пряні нотки гострого часнику підкреслять смак курочки, а базилік додасть аромату свіжості.