Курячі стегна зі скоринкою на пательні

Інгредієнти

  • 5 курячих стегон
  • 2 бок чой
  • Сіль та перець до смаку
  • Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік до смаку

Олія для приготування

Приготування

  1. Вимийте та просушіть курячі стегна паперовим рушником.
  2. Розігрійте пательню на найсильнішому вогні і налийте 2 столові ложки ароматної олії «Олейна» з ТРАВАМИ, дайте олії трохи прогрітись.
  3. Викладіть стегна на розігріту пательню. Не накривайте кришкою.
  4. Обсмажуйте 10 хвилин, перевертаючи курочку, щоб вона була підсмажені з усіх боків.
  5. Зменшіть вогонь до середнього і продовжуйте смажити стегна ще 15-20 хвилин.
  6. За 7 хвилин до завершення готування додайте бок чой, попередньо порізаний навпіл.
  7. Посоліть, поперчіть курочку та змастіть ароматною олією «Олейна» з ТРАВАМИ часник, базилік – пряні нотки гострого часнику підкреслять смак курочки, а базилік додасть аромату свіжості.