Куряче філе, запечене з овочами

рецепт від шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

  • 3 шт куряче філе
  • 20 мл ароматної олії «Олейна» з травами часник, базилік
  • сіль
  • чорний перець
  • 1 шт кабачок
  • 1 шт баклажан
  • 1 шт помідор
  • 1 шт цибуля
  • 70 г твердого сиру

Олія для приготування

Приготування

  1. Куряче філе миємо, просушуємо, промазуємо ароматною олією «Олейна” з травами часник, базилік. Додаємо сіль і чорний перець.
  2. Миємо та нарізаємо овочі кільцями.
  3. У надріз філе вставляємо складені в стопку овочі. Посипаємо натертим сиром і запікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці – 25-30 хвилин.