Локшина з індичкою та овочами

рецепт від шеф-кухаря Дмитра Радченка

Інгредієнти

  • Локшина 100 г
  • Індичка 120 г
  • Морква 50 г
  • Перець болгарський 50 г
  • Спаржева квасоля 30 г
  • Печериці 30 г
  • Часник свіжий 1 зуб.
  • Імбир корінь натертий 1 ч. л
  • Соєвий соус 50 мл
  • Соус світ чилі 50 мл
  • Ароматна олія “Олейна” з Травами 2 ст. л
  • Кунжут 1 ч. л
  • Перець чилі 1 ч. л
  • Зелена цибуля

Олія для приготування

Приготування

  1. Овочі та індичку нарізати тонкою соломкою.
  2. На пательню налити ароматну олію “Олейна” з Травами, викласти овочі та індичку, смажити, помішуючи, до золотистого кольору, додати соєвий соус та соус світ чилі.
  3. В кінці заправити дрібно нарізаним часником та коренем імбиру.
  4. Окремо локшину залити окропом, дати набухнути 5-7 хв, злити воду.
  5. В готові овочі додаємо скляну локшину, перемішуємо на малому вогні. Викладаємо на тарілку, посипаємо кунжутом та зеленою цибулею.
  6. За бажанням можна нарізати перець чилі, викласти зверху, кому довподоби більш гостре.