Локшина з індичкою та овочами
Інгредієнти
- Локшина 100 г
- Індичка 120 г
- Морква 50 г
- Перець болгарський 50 г
- Спаржева квасоля 30 г
- Печериці 30 г
- Часник свіжий 1 зуб.
- Імбир корінь натертий 1 ч. л
- Соєвий соус 50 мл
- Соус світ чилі 50 мл
- Ароматна олія “Олейна” з Травами 2 ст. л
- Кунжут 1 ч. л
- Перець чилі 1 ч. л
- Зелена цибуля
Приготування
- Овочі та індичку нарізати тонкою соломкою.
- На пательню налити ароматну олію “Олейна” з Травами, викласти овочі та індичку, смажити, помішуючи, до золотистого кольору, додати соєвий соус та соус світ чилі.
- В кінці заправити дрібно нарізаним часником та коренем імбиру.
- Окремо локшину залити окропом, дати набухнути 5-7 хв, злити воду.
- В готові овочі додаємо скляну локшину, перемішуємо на малому вогні. Викладаємо на тарілку, посипаємо кунжутом та зеленою цибулею.
- За бажанням можна нарізати перець чилі, викласти зверху, кому довподоби більш гостре.