Рецепт овочів на грилі

від відомого шеф-кухаря Лізи Глінської

Інгредієнти

Овочі на грилі:

  • баклажан
  • кабачок
  • помідори
  • цибуля
  • печериці
  • кукурудза
  • Ароматна олія з травами базилік, орегано, розмарин від Олейна
  • сіль
  • часник

Олія для приготування

Приготування

  1. Миємо, очищуємо овочі. Нарізаємо на шматочки.
  2. Кабачок та баклажани на круги або смужки, товщиною 2 см.
  3. Помідори та гриби можна запікати цілими.
  4. Болгарський перець сорт «капі», краще запікати цілим
  5. Кукурудзу відварити та нарізати товщиною 4-5 см.
  6. Цибулю краще вибрати дрібну і розрізати навпіл або на 4 частини.

 

Рецепт маринаду:

  1. Змішати ароматну олію з вичавленим часником.
  2. Промазати олією овочі і залишити на 15 хвилин.
  3. Посолити краще перед приготуванням або навіть після.