Овочі на грилі
Інгредієнти
Овочі на грилі:
- баклажан
- кабачок
- помідори
- цибуля
- печериці
- кукурудза
- Ароматна олія з травами базилік, орегано, розмарин від Олейна
- сіль
- часник
Приготування
- Миємо, очищуємо овочі. Нарізаємо на шматочки.
- Кабачок та баклажани на круги або смужки, товщиною 2 см.
- Помідори та гриби можна запікати цілими.
- Болгарський перець сорт «капі», краще запікати цілим
- Кукурудзу відварити та нарізати товщиною 4-5 см.
- Цибулю краще вибрати дрібну і розрізати навпіл або на 4 частини.
Рецепт маринаду:
- Змішати ароматну олію з вичавленим часником.
- Промазати олією овочі і залишити на 15 хвилин.
- Посолити краще перед приготуванням або навіть після.