Паста з перцем та томатами
Інгредієнти
- макарони тальятелле
- 2 шт перець болгарський (червоний)
- 1 шт томат (бланширований, без шкірки)
- 2 ст. л. ароматної олії «Олейна» з Травами перець чилі, базилік, томат*
- 1 зубчик часнику
- сіль
- зелений базилік
- томати черрі
- бурата або моцарела
Приготування
Соус з перцю та томату:
- Запікаємо перець в духовці при 200 градусів, 15-20 хв.
- Занурюємо його в холодну воду, знімаємо шкірку.
- Пробиваємо блендером перець, томат, олію, часник, до максимально однорідної консистенції, додаємо сіль за смаком.
Відварюємо пасту, змішуємо її з соусом:
- Трошки прогріваємо на пательні з ароматною олією «Олейна» з травами кольорові томати черрі та подаємо їх з пастою. Додаємо шматочки бурати та моцарели. Прикрашаємо базиліком.