Рецепт пасти з перцем та томатами

Інгредієнти

  • макарони тальятелле
  • 2 шт перець болгарський (червоний)
  • 1 шт томат (бланширований, без шкірки)
  • 2 ст. л. ароматної олії «Олейна» з Травами перець чилі, базилік, томат*
  • 1 зубчик часнику
  • сіль
  • зелений базилік
  • томати черрі
  • бурата або моцарела

Олія для приготування

Приготування

Соус з перцю та томату:

  1. Запікаємо перець в духовці при 200 градусів, 15-20 хв.
  2. Занурюємо його в холодну воду, знімаємо шкірку.
  3. Пробиваємо блендером перець, томат, олію, часник, до максимально однорідної консистенції, додаємо сіль за смаком.

 

Відварюємо пасту, змішуємо її з соусом:

  1. Трошки прогріваємо на пательні з ароматною олією «Олейна» з травами кольорові томати черрі та подаємо їх з пастою. Додаємо шматочки бурати та моцарели. Прикрашаємо базиліком.