Рис з овочами
Інгредієнти
- 1 склянка білого довгозернистого рису
- 50 гр кукурудзи
- 50 гр зеленого горошку
- 1 солодкий перець
- Зелена цибуля
- Сіль, перець до смаку
- Ароматна олія «Олейна» з ТРАВАМИ томат, часник, базилік
Приготування
- Промийте 1-у склянку риса та відваріть у 2-х склянках води.
- Поріжте дрібними кубиками солодкий перець.
- Додайте овочі до рису, якщо використовуєте заморожену кукурудзу та горох, спочатку їх відваріть.
- Перемішайте рис із овочам, додайте мілко подрібнену зелену цибулю.
- Потім заправте рис олією «Олейна» з ТРАВАМИ томат, часник, базилік – помідорний присмак, пряність часнику та свіжість базиліку нададуть нові смакові акценти звичному рису.